Anyaman H&L

  • woven hook and loop tape/ hook loop fastener tape/polyester and nylon quality tape

    anyaman hook na loop loop / hook loop fastener tape / polyester sareng nilon kualitas tape

    Detil Gancang Bahan: 100% Fitur Nylon: Wangun Berkelanjutan: Warna sanésna: Hideung, Pamakéan Bodas: Kantong, Baju, Ukuran Sapatu: 10-150mm Tempat Asalna: Tianjin, Cina Ngaran Merk: Kamampuh Pasokan xinghua 5000000 Méter / Méter per Minggu Pakét Detil: Port karton: Port Xingang, Tianjin City Lead Time: Dikirimkeun dina 7 dinten saatos mayar Anyaman hook sareng loop, Hook sareng loop nyandak téknologi ujung anyaman pikeun nyingkahan kawat pareum. Kait warna sareng loop pikeun komposisi nilon 100%: 100% poliamida + Lapisan poliuretan (l ...
  • OEM colorful lockrand hook and loop fasteners long time use

    OEM lockrand hook warna-warni sareng loop pengikat panjang-lami dianggo

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-100mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    hook na loop konstruksi: anyaman ujung
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: dilarapkeun ka militér
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • 100% nylon woven hook and loop/100% nylon selvage hook and loop

    100% nilon anyaman hook na loop / 100% nilon selvage hook sareng loop

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-100mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    hook na loop konstruksi: anyaman ujung
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: dilarapkeun ka militér
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus