Suntik Plastik nganggo pita baju garmen

Pedaran pondok:

hook na loop loop: nilon / poliéster
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bentuk kait sareng gelung: didamel
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

 


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Bahan: POLYESTER / NYLON
Fitur: Lestari
Wangun: gulung disimpen
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua
Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu
Rincian bungkusan: karton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin
Anjog Waktos: Dikirim dina 7 dinten saatos mayar

Tenda, Baju, Sapatu, Kantong, mesin médis
hook warni sareng loop 100% nylom / 70% nilon sareng 30% poliéster / 100% poliéster
komposisi: 100% poliéster + palapis cai Cai
pangwangunan: anyaman sareng ujung jahit diteukteukan tiis ditenun kalayan ujung jahit anu dipotong tiis
dyestuffs: henteu AZO dyestuffs ngabahayakeun henteu dyestuffs AZO ngabahayakeun
Rentang naungan: Rentang naungan Palanggan
Lebar anu sayogi (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan urang nampi reputasi anu saé pikeun jasa anu pangsaéna. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami salawasna.

Pitunjuk
Gancangna warna

> 5 dina skala 8

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

Parentah beberesih

• Ngumbah @ 60 ° C

• suhu rendah. nyetrika
• suhu rendah. runtuh garing
• & ngagulung garing
• Ngabodaskeun
• beberesih garing

Kait Plastik sareng loop: Éta diwangun ku nyetak suntikan bahan nilon, langkung Eco-Friendly sareng kageulisan .Disamping produk kualitas kelas tinggi dina seri pancing sareng loop. Daptar pikeun barang olahraga sareng produk luar.

Grosir OEM China Magic Tape sareng harga Fastener, Kami parantos ngembangkeun pasar ageung di seueur nagara, sapertos Éropa sareng Amérika Serikat, Éropa Wétan sareng Asia Wétan. Samentawis éta sareng kaunggulan anu kuat di jalma anu gaduh kamampuan, manajemén produksi ketat sareng konsep bisnis. Urang teras-terasan ngalaksanakeun inovasi diri, inovasi téknologi, ngatur inovasi sareng inovasi konsép bisnis. Pikeun nuturkeun pantun pasar dunya, barang-barang anyar dijaga dina panilitian sareng nyayogikeun pikeun ngajamin kaunggulan kompetitif kami dina gaya, kualitas, harga sareng jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami