hook bahan nilon sareng pita pengikat loop kualitas luhur kalayan sertipikat SGS

Pedaran pondok:

hook na loop loop: nilon / poliéster
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bentuk kait sareng gelung: didamel
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Bahan: POLYESTER / NYLON
Fitur: Lestari
Wangun: ngagulung / ngarobih
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua
Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu

Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: karton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Tentang Kami
1) Kami produsén propésional produk wébbing salami 13 taun.
2) Kami tiasa nyayogikeun ukuran sareng gaya naon waé salaku sarat konsumén.
3) Sadaya produk urang tiasa minuhan Standar Éropa sareng Eco-friendly.
4) Kami bangga kualitas munggaran kalayan layanan anu luar biasa sareng harga kalapa.

Tenda, Baju, Sapatu, Kantong, mesin médis
hook warni sareng loop 100% nylom / 70% nilon sareng 30% poliéster / 100% poliéster
komposisi: 100% poliamida + Poliurétana palapis (bébas latex) 100% poliamida
pangwangunan: anyaman sareng ujung jahit diteukteukan tiis ditenun kalayan ujung jahit anu dipotong tiis
dyestuffs: henteu AZO dyestuffs ngabahayakeun henteu dyestuffs AZO ngabahayakeun
Rentang naungan: Rentang naungan Palanggan
Lebar anu sayogi (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan urang nampi reputasi anu saé pikeun jasa anu pangsaéna. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami salawasna.

Pitunjuk
Gancangna warna

> 5 dina skala 8

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

Parentah beberesih
• Ngumbah @ 60 ° C
• suhu rendah. nyetrika
• suhu rendah. runtuh garing
• & ngagulung garing
• Ngabodaskeun
• beberesih garing

Kami salawasna mikir sareng latihan saluyu sareng parobihan kaayaan, sareng tumuh. Kami tujuan pikeun ngahontal pikiran sareng awak anu langkung beunghar ogé hirup pikeun Pabrikan pikeun Kait Cina sareng pita loop, Upami anjeun resep kana produk sareng solusi kami, anjeun kedah ngaraos leres-leres bébas ngirimkeun patarosan anjeun. Kami ngarep pisan pikeun mastikeun hubungan perusahaan win-win sareng anjeun.
Pabrikan pikeun Cina hook sareng loop loop, Urang ayeuna parantos ngawangun hubungan kerjasama anu kuat sareng lami sareng jumlah perusahaan anu ageung dina bisnis ieu di luar negeri. Jasa saatos-diobral saharita sareng spesialis anu disayogikeun ku grup konsultan kami parantos senang pembeli kami. Inpo lengkep sareng paraméter ti barang dagangan sigana bakal dikirim ka anjeun pikeun pangakuan komprehensif. Sampel gratis tiasa dikintunkeun sareng perusahaan parios ka perusahaan urang. n Portugal pikeun perundingan teras-terasan disambut. Mudah-mudahan kéngingkeun panilitian ngetik anjeun sareng ngawangun kemitraan kerjasama jangka panjang.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami