Produk dijual luhur

  • custom design hook and loop producer

    hook desain custom na produser loop

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • pantone colorful fire proof hook and loop tape

    pantone warna-warni seuneu buktina hook sareng loop loop

    ketahanan sareng loop seuneu tahan seuneu: numutkeun ka FAR 25.853 (a)
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook sareng loop: dilarapkeun ka produk penerbangan
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • High Quality 100% Nylon Colorful Hook and Loop

    Kualitas luhur 100% Nylon Warna-warni Kait sareng Loop

    Kait nilon sareng Bahan Loop: 100% Nylon
    Kait nilon sareng Ukuran Loop: 1.0cm-16.0cm atanapi Disesuaikan
    Slon nilon sareng Sértipikat Loop: ISO9001, Oeko -Tex Standard 100
    Kait nilon sareng Loop MOQ: 500 m
    Nylon Hook sareng waktos Pangiriman Loop: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Kait nilon sareng Warna Loop: Disaluyukeun
    Sampel Nylon sareng Loop: Gratis
    Bentuk nilon sareng Bentuk Loop: Pita / Titik
    Kait nilon sareng Fitur Loop: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo nilon sareng Loop: Logo khusus