H&L perekat

  • China Factory Adhesive Hook And Loop Fabric Fastener

    Pabrik Perekat Pabrik Cina Sareng Loop Lawon Pangikat

    hool sareng gelung nganggo perekat dina tonggong: perekat lebur panas
    cangkéng sareng loop tahan résistansi kana panas: Kisaran suhu: dina -30 ° C dugi ka + 80 ° C
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    hook na loop bahan: 100% nilon atanapi customed
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • Adhesive hook and loop tape garment use

    Kait perekat sareng loop pakean garmen nganggo

    hool sareng gelung nganggo perekat dina tonggong: perekat lebur panas
    cangkéng sareng loop tahan résistansi kana panas: Kisaran suhu: dina -30 ° C dugi ka + 80 ° C
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    hook na loop bahan: 100% nilon atanapi customed
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • Hot Sale Self Adhesive Tape Hook And Loop

    Panas Dijual Self Adhesive Tape Hook And Loop

    hool sareng gelung nganggo perekat dina tonggong: perekat lebur panas
    cangkéng sareng loop tahan résistansi kana panas: Kisaran suhu: dina -30 ° C dugi ka + 80 ° C
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    hook na loop bahan: 100% nilon atanapi customed
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus