Un gelung Dicabak

  • 100% nylon unnapped loop fastener tape

    100% nilon pita pita pengikat gelut

    Sertifikasi: ISO9001
    Logo: Logo Dicetak khusus
    Pakét: Disaluyukeun
    Warna: Hideung, Bodas, warni
    Pamakéan: Asesoris Garment
    Kualitas: 100% Nylon
    Lebar: 10mm ~ 150mm
    Ketik: 25meters / roll

  • White/Black any color available Sew on Hook and Unnapped Loop tape

    Bodas / Hideung warna naon waé anu aya Jahit dina Kait sareng pita loop Unnapped

    Bahan Loop pita anu teu dipasang: 100% Nylon
    Ukuran Pita Citakan: Loop Anu Henteu Ditutup: 16mm-160mm atanapi Disesuaikan
    Sértipikat Loop pita anu teu dipasang: ISO9001
    Pita Loop anu teu dipasang MOQ: 25 m
    Waktu pangiriman Loop tape Unnapped: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Pita Loop Anu Henteu Ditutup Warna: Disesuaikan
    Sampel Loop Anu Henteu Ditutup: Gratis
    Bentuk Loop pita anu teu dipasang: Pita / Dot / Disaluyukeun
    Fitur Pita Citakan: Loop Anu Henteu Ditutup: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo Pita Citakan Loop Anu Henteu Ditutup: Logo Khusus

  • Multicolor 100% Nylon Soft unnapped loop for Medical

    Multicolor 100% Nylon Lemes loop anu teu kaop pikeun Médis

    Bahan lemes loop anu henteu dianggo: 100% Nylon
    Lemes lemes teu kaopan Ukuran: 16mm-160mm atanapi Disesuaikan
    Sértipikat loop lemes anu henteu dianggo: ISO9001
    Gelombang lemes anu henteu dianggo MOQ: 25 m
    Lemes waktos anu henteu dianggo waktos pangiriman: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Gelung lemes henteu nganggo warna Warna: Disaluyukeun
    Sampel loop lemes teu kaanggo Sampel: Gratis
    Gelombang lemes henteu nganggo Bentuk: Pita / Dot / Disaluyukeun
    Fitur loop lemes anu henteu dianggo: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo loop lemes anu henteu dianggo: Logo anu Disaluyukeun