Poliester Campuran nilon

  • colorful Nylon Mixed Polyester hook loop

    warna warni nilon Campuran poliéster hook loop

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter

  • Professional Manufacturer Nylon Mixed Polyester Hook and Loop for sales

    Produsén Profesional Nylon Campuran Poliésid Kait sareng Loop pikeun penjualan

    Kait sareng Loop Bahan: 70% Nylon sareng 30% Poliéster
    Kait sareng Loop Ukuran: 1.0cm-10.0cm atanapi Disesuaikan
    Sértipikasi Hook sareng Loop: ISO9001
    Hook na Loop MOQ: 500 m
    Waktos Pangiriman Hook sareng Loop: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Kait sareng Loop Warna: Disaluyukeun
    Sampel Hook na Loop: Gratis
    Kait sareng Loop Fastener Pita Bentuk: Pita / Dot
    Kait sareng Loop Fitur: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo Pancing sareng Loop: Logo Khusus

  • 16/25/50/100mm Sew on Nylon Mixed Polyester Hook and Loop Fastener Strip in Black and White

    16/25/50 / 100mm Ngaput dina nilon Campuran Poliéster Kait sareng Loop Fastener Strip dina Hideung Bodas

    Kait sareng Loop Bahan: 70% Nylon sareng 30% Poliéster
    Kait sareng Loop Ukuran: 1.6cm-10.0cm atanapi Disesuaikan
    Sértipikasi Hook sareng Loop: ISO9001
    Hook na Loop MOQ: 500 m
    Waktos Pangiriman Hook sareng Loop: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Kait sareng Loop Warna: Disaluyukeun
    Sampel Hook na Loop: Gratis
    Bentuk Kait sareng Loop: Pita / Dot / batur
    Kait sareng Loop Fitur: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo Pancing sareng Loop: Logo Khusus