Nilon H&L

  • nylon material hook and loop fastening tape in high quality with SGS certificate

    hook bahan nilon sareng pita pengikat loop kualitas luhur kalayan sertipikat SGS

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • hook and loop fastener garment use

    hook sareng loop dipaké pakean pengikat

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • hot selling magic tape/magic tape Delivery in time

    jual panas pita sihir / pita sihir Pangiriman dina waktosna

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus