Tampilan sampel produk

Sadaya produk minuhan sarat Perlindungan Lingkungan Internasional, sareng kéngingkeun Sértipikat Oeko-Tex Standar 100.

Kauntungan urang

Tentang Kami

  • 2

Tianjin Xinghua Tenun Co., LTDis didirikeun taun 1984, anggota Tianjin Food Group Co., LTD. Perusahaan kami anu munggaran ngalirkeun ISO 9001: 200, sadaya produk minuhan sarat Perlindungan Lingkungan Internasional, sareng kéngingkeun Oeko- Tex Standar 100 Sértipikat. Produk utama pabrik kami kalebet hook sareng loop kalayan nilon atanapi Poliéster, Plastik hook, Hook sareng Loop ngolah jero sareng ngaput benang. Daptar pikeun pakean, sapatu, tenda sareng perlindungan tangan sareng alat-alat médis jsb.

NAHA MILIH KAMI