Poliéster H&L

  • polyester hook and loop tape garment use

    hook poliéster sareng loop pakean pakean garmen

    hook na loop loop: poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • soft hook and loop fabric sew on fastening tape

    hook lemes sareng lawon loop ngaput dina pita pengikat

    hook na loop loop: poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus