Pabrikan Industrials pun Poliés Jahit Thread 40/2 pabrik benang

Pedaran pondok:

7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Xinghua
Nomer modél: Xinghua
Bahan: 100% Poliéster
Pola: Dicelup, Dicelup
Fitur: Tenacity tinggi, Tenacity tinggi
Warna: Warna Adat


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang

    MOQ: 10000 Méter
    Pesenan sampel: Sampel Gratis kanggo ngaput benang
    Jumlah benang: 40/2
    Aplikasi: Jahit Pakéan
    Sertifikasi: Oeko-Tex Standar 100
    bahan: 100% Poliéster
    Pakét: Kerucut plastik

    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 10X10X10 cm
    Beurat kotor tunggal: 0,500 kg

    Tipe Paket:
    1 .Karton
    2 .20ft / 40ft Wadahna
    3. Disaluyukeun

    Spésifikasi

    Ngaran Produk:
    Benang ngaput poliéster
    Bahan:
     Poliéster
    Warna:
    bodas, hideung, beureum, acuk, pink, héjo, konéng, biru, ungu, coklat, kopi ……
    Cacah:
    40 / 2,40 / 3,30 / 2,30 / 3,20 / 2,20 / 3,20 / 6,50 / 2,50 / 3,60 / 2,60 / 3 sareng 80/2 jsb.
    Panjangna:
    50 yard / roll, 100 yard / roll, 1000 yard / roll, 2000 yard / roll ……
    MOQ:
    10000méter
    Waktos Ngasilkeun:
    7-15 poé
    Jalan Pengiriman:
    Ngaliwat laut ku DHL Ku hawa ku EMS kumaha waé
    Jangka pamayaran:
    TT / LC / PAYPAL ALIBABA ONLINE ORDER
    Sampel:
    Sampel gratis (stock)

    Pakét & Pangiriman

    Packing & DeliveryPacking & Delivery

    3000m / kerucut, 60cone / karton kanggo benang ngaput poliéster
    Numutkeun kabutuhan konsumén pikeun poliésor benang ngaput

    Profie Perusahaan

    Company Profie Company Profie Company Profie

    Kami ngudag tarékah administrasi "Kualitas luar biasa, Panyayogikeun anu pangluhurna, Ngaran anu pangpayunna", sareng tulus nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadayana pelanggan pikeun ODM Produsén Cina Ayun Paké Panyekel Saham Lot 100% Poliéster / Nylon POY & FDY Benang Jahit Benang pikeun Asesoris Garment, Palanggan heula! Naon waé anu anjeun peryogikeun, urang kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun. Kami ngabagéakeun pelanggan ti sakumna dunya pikeun damel babarengan sareng kami pikeun silih pangwangunan.
    ODM Produsén Cina Nyulam sareng Harga Poliésis Benang, Wilujeng sumping pikeun nganjang ka perusahaan urang, pabrik sareng ruang paméran kami dimana ningalikeun sababaraha produk rambut anu bakal sesuai sareng harepan anjeun. Samentawis éta, langkung merenah pikeun didatangan halaman wéb kami, sareng staf penjualan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun layanan anu pangsaéna. Mangga kontak kami upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantuan palanggan sadar tujuanana. Kami ngalakukeun upaya anu hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami