warna warni nilon Campuran poliéster hook loop

Pedaran pondok:

hook na loop loop: nilon / poliéster
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bentuk kait sareng gelung: didamel
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Bahan: POLYESTER / NYLON
Fitur: Lestari
Wangun: ngagulung / ngarobih
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua
Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu

Bungkusan Detailcarton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin
Anjog Waktos: Dikirim dina 7 dinten saatos mayar

Tenda, Baju, Sapatu, Kantong, mesin médis
hook warni sareng loop 100% nylom / 70% nilon sareng 30% poliéster / 100% poliéster
komposisi: 100% poliéster + palapis cai Cai
pangwangunan: anyaman sareng ujung jahit diteukteukan tiis ditenun kalayan ujung jahit anu dipotong tiis
dyestuffs: henteu AZO dyestuffs ngabahayakeun henteu dyestuffs AZO ngabahayakeun
Rentang naungan: Rentang naungan Palanggan
Lebar anu sayogi (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan urang nampi reputasi anu saé pikeun jasa anu pangsaéna. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami salawasna.

Pitunjuk
Gancangna warna

> 5 dina skala 8

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

Parentah beberesih
• Ngumbah @ 60 ° C
• suhu rendah. nyetrika
• suhu rendah. runtuh garing
• & ngagulung garing
• Ngabodaskeun
• beberesih garing

Misi kami bakal tumuh janten pamasok inovatif alat digital sareng alat komunikasi téknologi luhur ku masihan desain sareng gaya anu ditambihkeun, produksi kelas dunya, sareng kamampuan jasa pikeun Pamriksaan Kualitas pikeun Cina Hook and Loop, Hook & Loop Tape Supply Various Size Hook & Loop Tape, Kami ngahargaan inti inti kami pikeun kajujuran dina perusahaan, prioritas dina jasa sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun pembeli kami ku solusi anu saé kualitas luhur sareng jasa anu hadé.
Pamariksaan kualitas pikeun Cina Kait sareng Gelung sareng Kait & Pita Pita harga, Perusahaan kami parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami