Kait Plastik sareng gelung

  • Plastic Hook and un-naped loop

    Kait Plastik sareng gelung un-naped

    hook na loop loop: nilon
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 50m / gulung atanapi 45,7 yard / ngagulung
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Dilaksanakeun

  • injection hook/plastic hook/mould hook

    kait suntikan / kait palastik / cetakan kapang

    Logo: Logo Dicetak khusus
    Pakét: Disaluyukeun
    Warna: Hideung, Bodas, warni
    Bungkusan & Pangiriman
    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 57X29X57 cm
    Beurat kotor tunggal: 11.000 kg
    Tipe Paket: Ngepak dina Kantong OPP

  • injection hook/plastic hook Black white and colorful

    kait suntik / cangkéng plastik Hideung bodas sareng warna-warni

    7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
    Bahan: POLYESTER / NYLON
    Fitur: sustainable, Elastis, Résistansi Panas, Perekat Diri, Lemes, Reusable, Adjustable, Self-Grip
    Bentuk: Pita
    Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu, Tenda, Sofa, Curtain
    Ukuran: 10-150mm
    Tempat Asalna: Tianjin, Cina
    Ngaran mérek: XINGHUA

  • Injection Plastic hook tape garment use

    Suntik Plastik nganggo pita baju garmen

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus