Kait perekat sareng loop pakean garmen nganggo

Pedaran pondok:

hool sareng gelung nganggo perekat dina tonggong: perekat lebur panas
cangkéng sareng loop tahan résistansi kana panas: Kisaran suhu: dina -30 ° C dugi ka + 80 ° C
hook na loop lega: 10mm-150mm
hook na loop bahan: 100% nilon atanapi customed
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Bahan: 100% Nylon
Fitur: sustainable, Elastis, Résistansi Panas, Perekat Diri
Bentuk: Pita
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua
Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu
Rincian bungkusan: karton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Kait Perekat sareng Loop, Pokokna hook standar sareng loop teras pasang perekat dina tonggongna ngalangkungan alat-alat propésional, nutupan tonggongna ku kertas pelepasan minyak, teras pasang cangkéng sareng loop loop produk.
Kait warna sareng loop pikeun nilon 100%
komposisi: 100% poliamida + Poliurétana palapis (bébas latex) 100% poliamida
pangwangunan: anyaman sareng ujung jahit diteukteukan tiis ditenun kalayan ujung jahit anu dipotong tiis
dyestuffs: henteu AZO dyestuffs ngabahayakeun henteu dyestuffs AZO ngabahayakeun
Rentang naungan: Rentang naungan Palanggan
Lebar anu sayogi (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100
Perusahaan urang nampi reputasi anu saé pikeun jasa anu pangsaéna. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami salawasna.

Pitunjuk
perekat Mangpaat utama
1. kuat kamampuan napel2. gampang disimpen3. tiasa dianggo di seueur daérah
sarat aplikasi
Cara nerapkeun: narik kertas tina témpél, sareng nempatkeun produkna dina permukaan, Extruding H&L saatos napelkeun Suhu kamar: suhu jero waktos beungkeutan awal: Waktos ngariung lengkep:
Beungeut
Cocog pikeun permukaan (bahan anu disarankeun) - daptar komponén sadaya-logam-gelas-kai-sareng permukaan rata rata anu sanés
kaayaan panyimpenan & hirup rak
Bersih, tiis sareng nyegerkeun, suhu antara -30 ℃ - + 50 ℃ sakitar 2 taun

Kami komitmen pikeun nawiskeun harga kalapa, kualitas produk anu luar biasa, ogé pangiriman gancang pikeun Hot-jual China Self Adhesive Hat Handuk Robe Coat Round Round, barang-barang kami resep popularitas anu hadé diantara klien kami. Kami ngabagéakeun palanggan, asosiasi bisnis alit sareng réréncangan anu saé ti sadayana penjuru dunya kalayan ngahubungi kami sareng milarian kerjasama pikeun silih kauntungan.
Panas-jual Kait Lengkep Diri Cina, Kait pikeun Dapur, Perusahaan kami nyetél sababaraha departemén, kalebet departemen produksi, jurusan penjualan, departemen kontrol kualitas sareng pusat sevice, jsb. ukur pikeun ngalengkepan produk anu saé pikeun minuhan paménta konsumén, sadaya produk kami parantos leres-leres dipariksa sateuacan dikintun. Kami salawasna mikirkeun patarosan di sisi para nasabah, kusabab anjeun ngéléhkeun, kami meunang!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami