Tentang Kami

Profil Perusahaan

Tianjin Xinghua Tenun Co., LTD
didirikeun taun 1984, anggota Tianjin Food Group Co., LTD, perusahaan urang perenahna di NO.1 Shengchan West Road, Majiadian Industrial Area, Baodi District, Tianjin City, Total area nyaéta 46620 méter pasagi, ngagaduhan modal anu terdaftar 8 juta Dolar AS.

Dina Désémber 2004, perusahaan ngiringan industri anu sami di Cina ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000, sadaya produk nyumponan sarat panyalindungan lingkungan, sareng kéngingkeun sertifikasi Oeko-Tex 100.

2

Sertipikat

Oeko -Tex Certificate
ISO9001
4
1
2

Produk Utama

Produk utama pabrik kami kalebet kait sareng loop sareng nilon atanapi Poliéster, Plastik hook , Hook sareng Loop pengolahan jero sareng benang ngaput. Daptar pikeun pakean, sapatu, tenda sareng perlindungan tangan sareng alat-alat médis jsb.

3

Pasar

Produk pabrik kami jual panas di Cina, ngekspor seueur nagara di dunya. Kanada Fellfab Limited salaku agén éksklusif di daérah Amérika Kalér. Kajujuran, kualitas Pangalusna sareng jasa salaku ideu manajemén kami sareng bakti diri pikeun janten pamimpin dina garis éta.

cooperation

Naha Pilih Kami?

"Iman anu saé pikeun ieu, kualitas nyaéta jiwa" mangrupikeun tujuan bisnis perusahaan urang, "kajujuran, rajin, optimis, kerjasama pragmatis, perbaikan, inovasi" mangrupikeun nilai inti perusahaan.

Tim propésional, alat-alat canggih, kualitas stabil, palayanan dipercaya

1. kontrol kualitas ketat.

2. waktos pangiriman gancang.

Produksi 3.Professional sareng pangalaman euyeub.

4. harga kalapa kalayan layanan tinggi.

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto? A

A: Klién énggal diharepkeun mayar biaya kurir, samentawis sampel gratis. Muatan ieu bakal ditarik tina pamayaran kanggo tatanan resmi.

Q: naon prosés mesen?

A: Nyiptakeun karya seni atanapi desain → ngadamel sampel → conto tés → produksi masal → tés quanlity → pengemasan

Q: Naha mungkin ngadamel slaider khusus numutkeun pamundut?

A: OEM sayogi, kalebet gaya khusus, warna, logo, pengemasan ...

P: Naha kuring tiasa kénging diskon?

A: hargana tiasa nego, urang tiasa nawiskeun anjeun diskon numutkeun jumlah pesanan anjeun.