Produk

  • custom design hook and loop producer

    hook desain custom na produser loop

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • pantone colorful fire proof hook and loop tape

    pantone warna-warni seuneu buktina hook sareng loop loop

    ketahanan sareng loop seuneu tahan seuneu: numutkeun ka FAR 25.853 (a)
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook sareng loop: dilarapkeun ka produk penerbangan
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • High Quality 100% Nylon Colorful Hook and Loop

    Kualitas luhur 100% Nylon Warna-warni Kait sareng Loop

    Kait nilon sareng Bahan Loop: 100% Nylon
    Kait nilon sareng Ukuran Loop: 1.0cm-16.0cm atanapi Disesuaikan
    Slon nilon sareng Sértipikat Loop: ISO9001, Oeko -Tex Standard 100
    Kait nilon sareng Loop MOQ: 500 m
    Nylon Hook sareng waktos Pangiriman Loop: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Kait nilon sareng Warna Loop: Disaluyukeun
    Sampel Nylon sareng Loop: Gratis
    Bentuk nilon sareng Bentuk Loop: Pita / Titik
    Kait nilon sareng Fitur Loop: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo nilon sareng Loop: Logo khusus

  • nylon material hook and loop fastening tape in high quality with SGS certificate

    hook bahan nilon sareng pita pengikat loop kualitas luhur kalayan sertipikat SGS

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • hook and loop fastener garment use

    hook sareng loop dipaké pakean pengikat

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • hot selling magic tape/magic tape Delivery in time

    jual panas pita sihir / pita sihir Pangiriman dina waktosna

    hook na loop loop: Caang Warna Kait
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bahan hook na loop: 100% nilon
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • China Factory Adhesive Hook And Loop Fabric Fastener

    Pabrik Perekat Pabrik Cina Sareng Loop Lawon Pangikat

    hool sareng gelung nganggo perekat dina tonggong: perekat lebur panas
    cangkéng sareng loop tahan résistansi kana panas: Kisaran suhu: dina -30 ° C dugi ka + 80 ° C
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    hook na loop bahan: 100% nilon atanapi customed
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Logo Khusus

  • colorful Nylon Mixed Polyester hook loop

    warna warni nilon Campuran poliéster hook loop

    hook na loop loop: nilon / poliéster
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter

  • Plastic Hook and un-naped loop

    Kait Plastik sareng gelung un-naped

    hook na loop loop: nilon
    warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
    hook na loop lega: 10mm-150mm
    bentuk kait sareng gelung: didamel
    konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
    hook na loop panjangna: 50m / gulung atanapi 45,7 yard / ngagulung
    sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
    aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
    sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
    logo gelung sareng gelung: Dilaksanakeun

  • injection hook/plastic hook/mould hook

    kait suntikan / kait palastik / cetakan kapang

    Logo: Logo Dicetak khusus
    Pakét: Disaluyukeun
    Warna: Hideung, Bodas, warni
    Bungkusan & Pangiriman
    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran rangkep tunggal: 57X29X57 cm
    Beurat kotor tunggal: 11.000 kg
    Tipe Paket: Ngepak dina Kantong OPP

  • injection hook/plastic hook Black white and colorful

    kait suntik / cangkéng plastik Hideung bodas sareng warna-warni

    7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
    Bahan: POLYESTER / NYLON
    Fitur: sustainable, Elastis, Résistansi Panas, Perekat Diri, Lemes, Reusable, Adjustable, Self-Grip
    Bentuk: Pita
    Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu, Tenda, Sofa, Curtain
    Ukuran: 10-150mm
    Tempat Asalna: Tianjin, Cina
    Ngaran mérek: XINGHUA

  • Professional Manufacturer Nylon Mixed Polyester Hook and Loop for sales

    Produsén Profesional Nylon Campuran Poliésid Kait sareng Loop pikeun penjualan

    Kait sareng Loop Bahan: 70% Nylon sareng 30% Poliéster
    Kait sareng Loop Ukuran: 1.0cm-10.0cm atanapi Disesuaikan
    Sértipikasi Hook sareng Loop: ISO9001
    Hook na Loop MOQ: 500 m
    Waktos Pangiriman Hook sareng Loop: 3-5 dinten damel saatos nampi despoit
    Kait sareng Loop Warna: Disaluyukeun
    Sampel Hook na Loop: Gratis
    Kait sareng Loop Fastener Pita Bentuk: Pita / Dot
    Kait sareng Loop Fitur: Ramah Lingkungan, Résistansi Panas, Perekat Diri
    Logo Pancing sareng Loop: Logo Khusus

123 Teras> >> Halaman 1/3