pabrik ngadamel warna-warni Flame retardant hook sareng loop pengikat

Pedaran pondok:

ketahanan sareng loop seuneu tahan seuneu: numutkeun ka FAR 25.853 (a)
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bahan hook na loop: 100% nilon
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook sareng loop: dilarapkeun ka produk penerbangan
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Bahan: 100% Nylon
Fitur: Lestari
Wangun: Lian
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua

Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu
Rincian bungkusan: karton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

1) Kami produsén propésional produk wébbing salami 13 taun.
2) Kami tiasa nyayogikeun ukuran sareng gaya naon waé salaku sarat konsumén.
3) Sadaya produk urang tiasa minuhan Standar Éropa sareng Eco-friendly.
4) Kami bangga kualitas munggaran kalayan layanan anu luar biasa sareng harga kalapa

Kaitkeun sareng Loop tahan seuneu, Kaitan retardant seuneu sareng Loop akur kana standar FAR 25.853 (a) sareng ISO 15025, dilarapkeun ka produk penerbangan, jas seuneu-proof jsb.
Kait warna sareng loop pikeun nilon 100%
komposisi: 100% poliamida + Poliurétana palapis (bébas latex) 100% poliamida
pangwangunan: anyaman sareng ujung jahit diteukteukan tiis ditenun kalayan ujung jahit anu dipotong tiis
dyestuffs: henteu AZO dyestuffs ngabahayakeun henteu dyestuffs AZO ngabahayakeun
Rentang naungan: Rentang naungan Palanggan
Lebar anu sayogi (mm): 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100 16, 20, 25, 30, 38, 50, 100,110.000120 kasagaraan150.000160
Perusahaan urang nampi reputasi anu saé pikeun jasa anu pangsaéna. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami salawasna.

JAUH 25.853 (a)
Dina tés ieu spésimen diayakeun dina posisi nangtung ku alat dina kabinét sareng pembakar Bunsen (seuneu 3180mm) ditempatkeun di handapeunana pikeun waktos anu parantos ditangtoskeun (tempo di handap). Saatos éta, spésimén dititénan.

Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun kualitas Terbaik China Nylon Flame resistence Hook and Loop tape, Kami parantos nyobian pikeun kerjasama anu penting kalayan tulus klien, kéngingkeun mérek anyar pikeun kamuliaan sareng konsumén sareng mitra strategis.
Kualitas tahan Api tahan sareng harga Gelung, Pikeun nyumponan sarat konsumén khusus pikeun unggal layanan anu langkung sampurna sareng dagangan kualitas anu stabil. Kami ngabagéakeun pelanggan di sakumna dunya pikeun nganjang ka kami, kalayan kerjasama anu seueur, sareng babarengan ngembangkeun pasar énggal, nyiptakeun masa depan anu cemerlang!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami