hook desain custom na produser loop

Pedaran pondok:

hook na loop loop: nilon / poliéster
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bentuk kait sareng gelung: didamel
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Bahan: POLYESTER / NYLON
Fitur: Lestari, Résistansi Panas, Perekat Diri
Bentuk: Pita
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua
Jumlah Modél: jxh007
Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu

Gancangna warna

> 5 dina skala 8

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

Parentah beberesih

• Ngumbah @ 60 ° C

• suhu rendah. nyetrika
• suhu rendah. runtuh garing
• & ngagulung garing
• Ngabodaskeun
• beberesih garing

Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun kualitas Terbaik China Nylon Hook & Loop Cable Ties Magic Tape, Kami parantos nyobian pikeun kerjasama anu penting. klien ikhlas, kéngingkeun mérek anyar pikeun kamuliaan sareng konsumén sareng mitra strategis.

Pamariksaan kualitas pikeun Cina Kait sareng Gelung sareng Kait & Pita Pita harga, Perusahaan kami parantos gaduh seueur pabrik top sareng tim téknologi propésional di Cina, nawiskeun produk, téknik sareng jasa pangsaéna pikeun konsumén di dunya. Kajujuran nyaéta prinsip urang, operasi propésional mangrupikeun padamelan urang, palayanan mangrupikeun tujuan urang, sareng kepuasan pelanggan nyaéta masa depan urang!

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami