hook poliéster sareng loop pakean pakean garmen

Pedaran pondok:

hook na loop loop: poliéster
warna hook na loop loop: nuturkeun kartu pantone atanapi khusus
hook na loop lega: 10mm-150mm
bentuk kait sareng gelung: didamel
konstruksi pancing sareng gelung: anyaman sareng ujung jahit anu dipotong tiis
hook na loop panjangna: 25m / gulung atanapi 27,5 yard / roll
sertifikasi hook sareng loop: OEKO TEX-100
aplikasi hook na loop: Gampang DIY Pakasaban
sampel bebas hook sareng loop: Dina 5 Méter
logo gelung sareng gelung: Logo Khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan
Bahan: POLYESTER / NYLON
Fitur: Lestari
Bentuk: Pita
Pamakean: Kantong, Garment, Sapatu
Ukuran: 10-150mm
Tempat Asalna: Tianjin, Cina
Ngaran Merk: xinghua

Kamampuhan Suplai: 5000000 Méter / Méter per Minggu
Rincian bungkusan: karton
Palabuhan: Pelabuhan Xingang, Kota Tianjin

Tentang Kami
1) Kami produsén propésional produk wébbing salami 13 taun.
2) Kami tiasa nyayogikeun ukuran sareng gaya naon waé salaku sarat konsumén.
3) Sadaya produk urang tiasa minuhan Standar Éropa sareng Eco-friendly.
4) Kami bangga kualitas munggaran kalayan layanan anu luar biasa sareng harga kalapa.

Pitunjuk
Gancangna warna

> 5 dina skala 8

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

4 dina skala 5

Parentah beberesih

• Ngumbah @ 60 ° C

• suhu rendah. nyetrika
• suhu rendah. runtuh garing
• & ngagulung garing
• Ngabodaskeun
• beberesih garing

Ganjaran kami ngirangan harga jual, tim penjualan dinamis, QC khusus, pabrik padet, jasa kualitas luhur pikeun Harga Grosir China China Custom Nylon Adhesive Hook and Loop, Kalayan tujuan abadi "perbaikan kualitas kontinyu, kepuasan pelanggan", kami yakin yén kualitas produk urang stabil sareng dipercaya sareng produk urang paling laris di bumi sareng luar negeri.

Harga Grosir China China Adhesive Tape Magic and Hook and Loop harga, Dina ayeuna jaringan penjualan kami ngembang terus, ningkatkeun kualitas layanan pikeun nyumponan paménta konsumén. Upami anjeun resep kana produk naon waé, mangga ngahubungan kami iraha waé. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun dina waktos anu caket.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami