Status produksi sareng penjualan industri mesin jahit industri Cina di 2020

Produksi sareng penjualan mesin jahit industri Cina, nyirorot dina 2019

Paménta pikeun pakakas tékstil sareng papakéan (kalebet mesin tekstil sareng mesin jahit) terus turun saprak 2018. Kaluaran mesin jahit industri di 2019 turun ka tingkat 2017, sakitar 6,97 juta unit; kapangaruhan ku turunna ékonomi domestik sareng paménta hilirna pakéan, sareng sajabina. Dina 2019, penjualan domestik mesin jahit industri kirang langkung 3,08 juta unit, panurunan sataun ka taun sakitar 30%.

Tina sudut pandang ratusan perusahaan, dina 2019, 100 perusahaan mesin jahit industri ngahasilkeun 4,170.800 unit sareng ngajual 4,23 juta unit, kalayan rasio produksi-penjualan 101,3%. Kapangaruhan ku perselisihan perdagangan Sino-AS sareng kalemahan permintaan internasional sareng domestik, impor sareng ékspor mesin jahit industri sadayana turun di 2019.

1. kaluaran mesin jahit industri Cina parantos turun, kalayan 100 perusahaan nyatakeun 60%
Tina sudut pandang kaluaran mesin jahit industri di nagara kuring, ti 2016 dugi ka 2018, dina drive dua roda ningkatkeun produk industri sareng paningkatan kamakmuran industri hilir, kaluaran mesin jahit industri kahontal gancang kamekaran. Kaluaran di 2018 ngahontal 8,4 juta unit, pangluhurna dina taun-taun ayeuna. nilai. Numutkeun data ti Asosiasi Mesin Jahit Cina, kaluaran mesin jahit industri di nagara kuring di 2019 sakitar 6,97 juta unit, panurunan sataun-on-taun 17,02%, sareng kaluaranna turun ka tingkat 2017.

Di 2019, 100 mesin mesin tulang tonggong lengkep anu dilacak ku pakaitna ngahasilkeun total mesin jahit industri 4,170 juta, panurunan sataun-on-taun 22,20%, nyatakeun sakitar 60% tina total kaluaran industri.

2. Pasar mesin jahit industri Cina janten jenuh, sareng penjualan domestik teraskeun langlayeuseun
Ti 2015 dugi ka 2019, penjualan internal mesin jahit industri nunjukkeun tren fluktuasi. Di 2019, kapangaruhan ku ningkatna tekanan ka handap kana ékonomi domestik, ningkatna sengketa perdagangan Sino-AS, sareng jenuh pasar, permintaan hilir pakean sareng papakéan sanésna parantos nyusut sacara signifikan, sareng penjualan domestik peralatan jahit parantos gancang kalem kana pertumbuhan négatip. Di 2019, penjualan domestik mesin jahit industri kirang langkung 3,08 juta, panurunan sataun ka taun sakitar 30%, sareng penjualan sakedik langkung handap tina tingkat 2017.

3. Produksi mesin jahit industri di 100 perusahaan Cina parantos kalem, sareng tingkat produksi sareng penjualan kumalayang dina tingkat anu handap.
Numutkeun statistik tina 100 perusahaan mesin lengkep anu dilacak ku Asosiasi Mesin Jahit Cina, penjualan mesin jahit industri tina 100 perusahaan mesin lengkep di 2016-2019 nunjukkeun trend anu turun naek, sareng volume penjualan di 2019 nyaéta 4,23 juta unit. Tina sudut pandang produksi sareng tingkat penjualan, tingkat produksi sareng penjualan mesin jahit industri 100 perusahaan mesin lengkep di 2017-2018 kirang ti 1, sareng industri ngalaman overcapacity fase.

Dina kuartal kahiji 2019, pasokan mesin jahit industri di industri umumna diperketat, kalayan tingkat produksi sareng penjualan langkung ti 100%. Kusabab kuartal kadua 2019, kusabab permintaan pasar anu nyusut, produksi perusahaan parantos kalem, sareng kaayaan pasokan pasar ngalangkungan paménta terus muncul. Kusabab ati-ati dina kaayaan industri dina taun 2020, dina kuartal katilu sareng kaopat 2019, perusahaan nyandak inisiatif pikeun ngirangan produksi sareng ngaleutikan inventarisasi, sareng tekanan kana inventaris produk diréduksi.

4. Permintaan internasional sareng domestik parantos kalem, sareng impor sareng ékspor duanana turun
Ékspor produk mesin jahit nagara kuring didominasi ku mesin jahit industri. Dina 2019, ékspor mesin jahit industri nyumbang ampir 50%. Kapangaruhan ku perselisihan perdagangan Sino-AS sareng kalemahan permintaan internasional, total paménta taunan pikeun alat-alat jahit industri di pasar internasional parantos turun di 2019. Numutkeun data ti Administrasi Umum Bea Cukai, industri ngekspor total 3.893.800 industri mesin jahit di 2019, turunna 4,21% taun-taun, sareng nilai ékspor US $ 1,227 milyar, paningkatan 0,80% taun-taun.

Tina sudut impor mesin jahit industri, ti 2016 dugi ka 2018, jumlah impor mesin jahit industri sareng nilai impor duanana ningkat taun ka taun, ngahontal 50.900 unit sareng US $ 147 juta di 2018, nilai paling luhur dina taun-taun ayeuna . Dina 2019, volume impor kumulatif mesin jahit industri nyaéta 46.500 unit, kalayan nilai impor 106 juta dolar AS, panurunan sataun-on-taun masing-masing 8,67% sareng 27,81%.


Waktos Post: Apr-01-2021