Perlindungan lingkungan alam masih janten fokus desain lawon rajutan rajutan dina usum semi sareng usum panas 2021

Dina jaman imut, ieu téma ngora sareng individual. Hoream sareng batur, nyokong ungkapan langsung, leutik, rusak, sareng unik mangrupikeun ciri generasi ieu; imut mangrupikeun cara éksprési anu saderhana, pikaseurieun sareng ramah, sareng éta ogé éksprési diri anu proaktif. Dina waktos anu sasarengan, nurunkeun kaénaan sareng minat sikep parantos janten gén desain anu penting sareng elemen mérek pikeun mérek komérsial pikeun narik generasi ngora.

Numutkeun kana analisis sareng ramalan tren penjualan di awal Spring Festival 2021, perlindungan lingkungan alam mangrupikeun fokus desain lawon rajutan rajutan dina usum semi sareng usum panas 2021 di Cina Textile City. Kaos semi sareng usum panas kaos oblong rajutan produk 2021 nekenkeun kanyamanan alami, fungsionalitas sareng ékologi. Tina bentuk benang, struktur lawon dugi ka bérésna, éta bakal ngabimbing pamekaran lawon, anu ogé bakal ngadamel kaos oblong rajutan cinyusu sareng usum panas di Tiongkok Tekstil Kota di 2021 Warna anu populér parantos langkung dirobih. Abstrak cetakan héjo dumasar kana puncak gunung kana lipit zigzag sareng pola mosaik dina papakéan rajutan, désainer ngalungkeun perhatian saluareun cakrawala anu jauh sareng ka langit anu lega katutup di gurun. Nyiptakeun pola cetak murangkalih bulan sareng bintang, sareng sakali deui nyimpulkeun adegan surup, ngempelkeun kana pola dasi-kandel anu kandel. Téma anu séjén kalebet inohong anu ningali dina surup sareng langit berbintang, ngalambangkeun désainer nyalira, pikeun nekenkeun sareng ngahias nganggo renda. Dina kaayaan gélo pola pola ieu nyumputkeun ideu kreatif unik desainer na. Upami anjeun niténan sacara saksama, anjeun bakal mendakan yén seueur barang anu anteng, handap konci, tiasa dianggo anu disumputkeun dina séri. Salaku conto, baju rajutan kualitas luhur katingali modis pisan. Multi-komponén campuran benang sapertos benang katun sutra, benang sprei katun, dyeing bagian anu kaitung tinggi, benang abu kembang, lawon katun mercerized anu luhur-count, jacquard warna-warni sareng lawon intarsia, anyaman benang ngagantung, lawon dicetak tilu diménsi Ngantosan ni'mat.

2021 Pamilihan kaos Tékstil Kota Tékstil / Musim Panas Kaos kalolobaanna kaasup kategori ieu: Katun Mercerized masih janten bahan utami pikeun kaos oblong kelas luhur sareng mérek luang kusabab nyaman, napas, lemes, tahan kisut, sareng luster alus teuing; produk katun olahan alatan Lemes sareng raoseun, gaya lawon langkung cocog pikeun masarakat umum, langkung cocog pikeun merek kasual ngora; lawon katun semi-jersey balik deui kana warna aslina tina kanvas katun, ngawangun régang dua sisi anu béda, ditambah anyaman tina awi katun sareng corétan tulang rusuk leutik. Pembentukan benang katun sareng linen ringan sareng lawon rajutan datar enteng enteng. Produk poliéster katun parantos janten pilihan kahiji pikeun olahraga sareng mérek luang kusabab sipat fungsina sapertos nyerep uap sareng kesang, sinar anti-ultraviolét, sareng sipat antibakteri. Bahan daur ulang ngudag perlindungan lingkungan ku konsumén. Di lingkungan anu handap karbon, éta parantos janten sayang tina merek pakean, sareng seueur merek olahraga di bumi sareng di luar negeri parantos mimiti nerapkeun bahan sapertos dina skala anu ageung. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ditingali tina survey yén bagian tina serat serat multi-komponén di pasar Kaos laun laun ngembang kusabab pelengkap kinerjaana. Salaku conto, lawon sutra-katun henteu ngan ukur ngaraos katun, tapi ogé ngagaduhan penampilan sutra. Lawonna ngagaduhan résistansi kerut anu hadé sareng gampang dijaga, sareng gaduh daya saing pasar anu kuat. Anggo skala leutik tina modularitas arsitéktur sareng pola industrialisasi dijantenkeun lawon jersey polos anyaman polos sareng lawon nganggo dua sisi, ditambah desain warna nétral. Kalayan struktur sapertos sac, lawon rajutan nganggo cutter anyaman rajutan ditambah bantalan karét sareng pola timbul muncul sacara lokal.

T / C poliéster-katun dicampur benang 32S nyulam variétas anu dicét, T / C poliéster-katun dicampur benang 32S nyulam lawon warna di kota tékstil Cina 2021 cinyusu sareng usum panas dirajut lawon kaos oblong, sareng opat juru katun disikat benang 32S rajutan dyeing Pique, knitted hexagonal pique, jersey knitted, knitted strip-dyed strip and knitted 40S cool cotton Ao Dai, cotton cartoon dicetak Lycra régang, rayon jersey, 40S cotton cotton, 32S cotton pull frame, Wol pull frame, cotton super soft velvet, Kaos katun poliéster T / C, kaos slub katun poliéster T / C, kaos CVC, kaos slub CVC, percetakan buludru kristal, sutra susu super lemes, susu pabrik sutra Wol, katun piqué bolong lawon, 30S rayon rajutan sprei kristal, 30S rayon rajutan kaos oblong sareng 21S, 30S, 32S, 40S, 45S katun rajutan narik pigura, rajutan katun Audrey, rajutan lawon rayon dyed, Rajutan kain rayon dicetak, rajutan susu sanding sanding, rajutan sutra susu dicetak, rajutan és sutra dicetak lawon, rajutan katun mercerized, rajutan hawa rayon dirajut, rajutan T / R poliéster viscose jersey, 32S rajutan kain katun Tencel polos, 40S rajutan benang rupa, katun rajutan gambar dua sisi sutra lawon disikat, rajutan kasmir ganda-lapisan lawon, T / T benang poliéster murni 32S rajutan bingkai gambar kawas katun corétan sapertos katun, rajutan katun tanpa buludru, rajutan buludru katun beureum jeruk, hémp abu, héjo Émeral, héjo poék, danau biru, langit biru, konéng sedeng, krem, konéng jeruk nipis seger, jeruk nipis, pink, héjo terong, kopi entéh sareng warna sanés bakal ningkatkeun pesenan. Saatos operator propésional ageung tina integrasi percetakan posisi pas perdagangan internasional sareng sulaman posisi, éta bakal kasohor pisan. Benang struktur khusus ogé bersinar, sapertos benang itung tinggi, benang pulas anu kuat, benang anu dipintal lemah, benang AB, bagian benang anu dicelup, benang abu kembang, benang mutiara, serat awi, modal sareng serat protéin kedelé, serat amonia cupro, sareng sajabana Sadaya anu disambut ku pasar. Ngagunakeun kualitas luhur kualitas luhur spinning katun panjang-lawon, lawon anu anyaman sareng struktur ketat tur luster alus. Dina waktos anu sasarengan, lawon anu dicitak bakal diuntungkeun ku seueur merek internasional, utamina utas-hitungan luhur sareng lawon jacquard anu diitung tinggi kalayan mesin ngarajut sirkular tinggi Mangrupikeun jalma anu anyar diantara lawon luhur. Bagian benang anu dicét, utamina benang anu diitung tinggi, sapertos benang 120S / 2 sareng 80S / 2, ngagaduhan sababaraha warna, sareng épék penampilan khusus na parantos ngajantenkeun desain désainer pola. Cina Tékstil Kota 2021 Musim Semi / Usum Panas rajutan kaos oblong 32S benang poliéster murni warna-warni dijait rajutan Kaos opat arah manjang sareng 118D matte FDY, percetakan digital 100DDTY rajutan Kaos opat arah manjang, percetakan digital sareng payet post-digital kaos oblong rajutan T rajutan nganggo opat arah, bubuk emas sareng pérak disiram sareng perunggu diulur dina sadaya sisi, sareng pola anu dianyarkeun nyandak kauntungan pasar. Khususna, 118DFDY rajutan dicetak dua sisi sutra kaos oblong sareng 118DFDY rajutan dicetak opat sisi sutra kaos kaos bakal nyatakeun seueurna pangsa pamasaran.


Waktos Post: Apr-01-2021